Workshops Mindset

Workshops Mindset

Het gaat goed met mij maar ook met het geven van workshops omtrent Mindset.
Naast mijn actieve voorbereiding op het WK taekwondo is dit ook een van mijn grote passies. Ik ben blij dat ik het met telkens meer mensen kan delen!
Wil je weten wat de Workshop Mindset nou eigenlijk inhoud? Bekijk of boek deze dan via :
www.jeroenwanrooij.nl/sportclinics of gebruik de tabbladen op mijn site!

Hoogdesign.nl

Eerst was bedrijf Hoogdesign.nl aan de beurt. Een fanatiek bedrijf die voor het hoogst haalbare gaat op het gebied van apps, webdesign etc. Voor directeur Fabian Krieger de perfecte kans om zichzelf en zijn team te versterken in deze missie!

We hadden er een succesvolle avond van gemaakt en het team is actief aan de slag gegaan met de gedeelde informatie!

12 Waves/Eindbazen

Het volgende bedrijf was de 12 Waves groep. Dit is een initatief van de Eindbazen. Eindbazen is de grootste podcast van Nederland! Mocht je dit niet kennen dan raad ik zeker aan om eens Eindbazen op youtube in te typen en je zult nog heel wat uurtjes luisterplezier ervaren!

Ook hier veel positieve feedback en hebben we er een hele toffe dag van gemaakt die me nog lang bij zal blijven. Voor mijzelf was het ook erg mooi om direct resultaat te zien van de toegepaste informatie in de praktijk situatie! Keep it up guys!

Van de vele mensen die ik inmiddels heb mogen helpen, hier een voorbeeldje van iemand die actief zijn oude partronen achter zich laat! Well done Michel!

https://www.youtube.com/watch?v=qzN06b0s4pU

Ik hoop dat er nog meer bedrijven zullen volgen. Een school in Utrecht heeft zich al weer gemeld en ik hoop dat er nog meer bedrijven zullen volgen!