De trainers

Jeroen Wanrooij
Trainer & Lead Agile Coach, Manager

Jeroen Wanrooij is naast High performance trainer een Lead Agile coach-  manager.
Jeroen Heeft bijna 20 jaar ervaring in de IT wereld, waarvan 10 als (Agile) coach. Hierin heeft hij verschillende bedrijf en team transformaties van dichtbij mogen mogen meemaken en begeleiden.

Daarnaast heeft hij de High performance trainingen opgezet samen met Roy en heeft deze inmiddels in heel Nederland, bij veel grote bedrijven, met succes  gegeven.
Op sportief vlak heeft Jeroen de 9e plek van de wereld behaald in de Olympische sport taekwondo en is hij meervoudig Nederlands kampioen.
Een lange en leerzame reis waarvan hij zijn ervaringen graag deelt met anderen, als motivational speaker, trainer en coach. Het doel nu is om ook anderen te helpen met het plezier hebben en het behalen van doelen met succes.

 

Contact

U kunt contact met ons opnemen via E-mail :
info@jeroenwanrooij.nl

Telefoon: +31622461001
KVK:69449929
Via Linked in: https://www.linkedin.com/in/jeroen-wanrooij-95099a12

Via Facebook: https://www.facebook.com/jeroen.wanrooij.5
Via instagram: https://www.instagram.com/taekwonrooij/

Via Twitter: @jeroenwanrooij


Roy Lufting
Trainer & data-consultant

Roy Lufting is naast high performance trainer ook  data-consultant. Hij heeft daarnaast ruim 40 jaar ervaring als trainer/coach Taekwondo. Zowel binnen het bedrijfsleven als binnen verschillende sportscholen en sportverenigingen heeft hij door middel van training, coaching en begeleiding velen geholpen om het beste uit zichzelf te halen.
Kenmerkend in zijn aanpak is de doelgerichtheid en het efficiënt inzetten van de beschikbare middelen.

Roy is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen (Onderwijskunde en Interdisciplinaire Onderwijskunde) en Saxion Hogeschool Deventer (Informatiemanagement). Op het sportieve vlak is hij rijksgediplomeerd Taekwondo hoofdtrainer. Als actieve taekwondo sporter heeft hij meerdere nationale en internationale successen behaald.