Over Jeroen Wanrooij

 

Jeroen Wanrooij is een topsporter in de Olympische sport taekwondo. Hij is op de “Rocky manier” vanuit de kelder bij zijn ouders in de flat, naar de wereldtop geklommen. Zo is hij onder andere meervoudig Nederlands kampioen, maakte hij deel uit van het Olympisch team, heeft hij bijna 20 internationale toernooien gewonnen en kwam hij in de top 10 van de wereldranglijst in een sport die door 80 miljoen mensen wereldwijd beoefend wordt. In deze reis heeft hij enorm veel kennis opgedaan over wat iemand succesvol maakt.

 

Succesvol worden speelt zich met name af in het hoofd. Kennis en informatie is er tegenwoordig genoeg, maar wat maakt het nou dat je ook echt wat met deze kennis gaat DOEN? Jeroen Wanrooij heeft er zijn missie van gemaakt om zo veel mogelijk mensen hiermee te inspireren maar ook te gaan helpen om daadwerkelijk te DOEN in de weg naar succes!

In 2009 was Jeroen Wanrooij naar Korea gegaan om deel te nemen aan een van de zwaarste taekwondo toernooien ter wereld: De Korea Open. Dit deed hij geheel solo. Zonder bondscoach, zonder hulp, maar met geloof in zijn doel. Hij is hier mentaal zo sterk uitgekomen dat hij het jaar erop geselecteerd werd voor het Nederlands team en vanaf 2010 tot 2017 heeft het hem verschillende internationale titels opgeleverd. Zijn wilskracht heeft hem zelfs in de top 10 van de wereld gebracht.

Jeroen Wanrooij is onder andere te zien geweest in Bureausport, Hart van Nederland en enkele andere radio en televisieprogrammas.

Workshop en Agile coaching.

Jeroen Wanrooij steekt zijn tijd en energie nu in zijn workshops en het (Agile) coachen. Zijn 15 jaar ervaring op de werkvloer, met name als Agile coach, heeft er voor gezorgd dat zijn workshops een makkelijke en impactevolle vertaling  kennen naar het bedrijfsleven.

 

Dit heeft o.a. al geresulteerd in positieve team veranderingen in bijvoorbeeld de volgende  uiteendlopende bedrijven: Unive (opgenomen in de Academie), Aegon, TKP,Hoogdesign en bijvoorbeeld Eindbazen, de grootste leiderschap podcast van Nederland. Jeroen Wanrooij onderscheidt zich door mensen te laten DOEN en houdt het niet enkel bij een motiverend praatje.