Olympisch kwalificatie toernooi in Instanbul

Its time to shine!

Laat ik beginnen met zeggen dat ik erg dankbaar ben, dat ik na 20 jaar taekwondo deze kans kan gaan pakken. De kans om mijn land te vergegenwoordigen en de kans om me te kwalificeren voor de Olympische spelen. Ik heb jaren lang hard getraind zonder ooit op te geven. Ook heb ik een heel  mooi team om me heen verzameld die me al jaren helpt. Eigenlijk zijn het te veel mensen om op te noemen!  Dus bij deze iedereen bedankt die mij geholpen heeft en jullie weten zelf wel wie jullie zijn! 🙂

Na een goede vlucht naar Instanbul te hebben gehad ben ik er klaar voor. We zitten in een mooi hotel en overal lekker dichtbij. Dat relaxen voor wedstrijd komt helemaal goed!

Ik zet alleen even kort wat informatie op mijn site zodat jullie een beeld hebben van wat er speelt en waar je wat kunt volgen. Eigenlijk moeten alle mensen op zaterdag vechten (16 januari). Ik mag als enige 17 januari de mat op! Het is nu nog even lekker losjes trainen en dan zondag gaat alles eruit! 120{4ce2383b996b02d992a79750b5a377e3ae4c5ab305ae1b3ccbc73df3b6486bd4}!!

Uiteraard hou ik jullie op de hoogte hoe dit avontuur afloopt. Tot die tijd hieronder vast wat informatie.

Overige informatie over dit toernooi:

http://www.taekwondoetu.org/events/etu-calendar/events/european-qualification-tournament-2016-in-istanbul-turkey-for-the-games-of-xxxi-olympiad

www.taekwondobond.nl

www.mastkd.com

www.wtkmedia.com

Hier zal vast en zeker ook info op komen te staan. Hopelijk ook videobeelden (livestream etc.).

Ik hou jullie na de wedstrijden pas weer op de hoogte!

Stuur me gerust extra positieve energe door een berichtje achter te laten op mijn site!

Once again Be Do Have

Its time to do it!

Laatste nieuws

Het is definitief. Taekwondo pensioen! Nieuwe doelen! Terug geven! Coachen en meer!

Terug kijken op een super mooi WK

(UPDATE) WK taekwondo 2017!!! Muju, Zuid Korea