EK in Montreux Zwitserland

EK in Montreux Zwitserland

Ready for the European Championship!!

EK

Dinsdag 17-05-2016 vertrek ik met het Nederlands team naar Montreux Zwitserland om dee te nemen aan het EK.

De laatste tijd in training gaat alles automatisch en dat betekent dat ik klaar ben om te pieken!

We hebben o.a. met team IJselland heel hard getraind en ik kan eerlijk zeggen dat ik nog steeds beter aan het worden ben. Hopelijk zullen jullie dat ook zien als ik op zondag 22-05 de mat op stap!

Alle positieve energie is dus welkom aankomende zondag!

Trainingskampen

Naast hele goede traingen met de partners en coaches, heb ik mezelf ook nog op andere manieren voorbereid. Zo heeft Aaron Cook (nummer 1 van de Wereld tot 80kg) mij uitgenodigd om samen met hem te trainen. Dit was ook een heel succesvol trainingskamp waarin de testmatches bijzonder gelijk op gingen. Daarnaast was het ook nog eens erg interessant en gezellig. Een goed voorteken!

Verder ben ter voorbereiding nog met de Bondscoach (Habib Kazemi) en Giorigio Janmaat (speler tot 58kg) naar Turkije geweest. Ook dit was een leuk en succesvol trainingskamp. Ik kan niks anders zeggen dan dat ik er klaar voor ben. nu alleen nog maar genieten, relaxen en alle energie zal er zijn op zondag om te knallen! 🙂

Dankbaar

Ik wil iedereen heel erg bedanken die weer trouw voor me heeft klaar gestaan in de voorbereiding. Denk aan coaches die traningsschema’s maken en lesgeven (Roy Lufting, Habib en Thijs). Als wederom mijn trouwe partners die in weer en wind voor mij klaar staan op de mat ,om de dagelijkse trappen uit te wisselen 🙂  Pim, Merdan, Fabian, Clemens, Mustafa,Latif, Andre,Yunus,Dianne en Valesca.

Ook overige vrienden en sponsors en supporters wil ik heel erg bedanken!  Paul, Stefan, Henkjan, Dick, Fysicx, T’cocon en natuurlijk Unive.   Eigenlijk te veel mensen om op te noemen dus ik laat mijn verdere vrienden maar even achterwege 😉

Tenslotte natuurlijk ook mijn familie: Mijn ouders, mijn broer (komt gezellig kijken) en vrienden/supporters.  In het bijzonder mijn dankbaarheid en trots naar Michelle en mijn dochtertje Jamie. Michelle is de echte kampioen achter de schermen! Zonder haar zou het beoefenen van topsport i.c.m. met een gezin en baan allemaal niet mogelijk zijn.

We will do this as one!!

Be Do have!

Informatie over het EK:

Live uitslagen: www.tpss.eu Videos: www.dartfish.tv/wtf

Facebook: Jeroen Wanrooij

Twitter: @jeroenwanrooij

Instagram: Taekwonrooij

www.mastkd.com

www.wtkmedia.com

www.taekwondobond.nl

taekwondoetu.org

Finales worden ook in Europa uitgezonden. Helaas geen idee op welke zender(Eurovision?)

Laatste nieuws

Het is definitief. Taekwondo pensioen! Nieuwe doelen! Terug geven! Coachen en meer!

Terug kijken op een super mooi WK

(UPDATE) WK taekwondo 2017!!! Muju, Zuid Korea